Sdr. Felding
Gymnastik og Idrætsforening

Træfstævner badminton 2023/24:


I vores gruppe er der 6 stævner i løbet af sæsonen, plus weekenden med Tarmturen. Der spilles i Vildbjerg, Sunds, Sdr. Felding, Lind, Kibæk og Bording. (Se nøjagtige datoer under Træfstævner).
 
Hver spiller er garanteret min. 2 kampe ved hvert stævne. Arrangørerne af stævnet bestræber sig så vidt muligt på at få de enkelte grupper spillet færdig hurtigst muligt, så den enkelte spiller er færdig indenfor et par timer. Ved grupper med mange spillere vil der dog ofte ske en forlængelse af spilletiden. Vær også opmærksom på, at er man tilmeldt både double og single, vil spillesiden ligeledes blive forlænget.
 
Ved træfstævnerne er spillerne ikke aldersinddelt!
Børnene inddeles i stedet af trænerne efter styrke og vurderes efter hvert stævne med henblik på evt. oprykning til højere grupper. På denne måde har vi erfaring med, at de spillere, der møder hinanden i kampene, er meget ligestillede.
 
Ved sæsonstart vil de spillere, der spillede i gruppe 0 og 1 i forrige sæson som udgangspunkt rykke én gruppe op, således der altid vil være plads til de spillere, der er med i stævnerne for første gang.
 
Tilmelding til træfstævner sker KUN her på hjemmesiden inden de fastsatte deadlines. Det er meget vigtigt at overholde tilmeldingsfristen, da der ud fra tilmeldingerne bliver sat stævneprogram, som efterflg. mailes til spillerne så hurtigt som muligt, hvilket dog ofte først er i ugen op til stævnet.
 
Skriv derfor spilledagene i jeres kalender, så snart I tilmelder jer.
 
Mange af jer kender allerede vores træfstævner og ved, at det er utroligt lærerige og veltilrettelagte stævner, som vi kun kan anbefale, at alle (også vores nybegyndere) deltager i.
 
Spørgsmål til træfstævnerne kan rettes til: Linda Korsholm fra Badmintonudvalget

 
Tilmeld dig badminton
Kontakt os
Badminton
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Skriv din besked:
*
Sponsorer
Sdr. Felding Gymnastik og Idrætsforening // SFGIF