Sdr. Felding
Gymnastik og Idrætsforening

Sponsorkontrakter


Vi ved at nogle virksomheder er i en nedgangstid, og at fremtiden måske ser lidt mere usikker ud end den gjorde, da vi sidste gang var rundt og indhente sponsorater. Vi er dog optimistiske i forhold til fremtiden og det vil vi som forening arbejde ud fra. Vi tror på at en positiv og aktiv indstilling til en udfordring, giver det bedste afkast på såvel kort, som på lang sigt.

SFGIF går aktivit ind i at skabe så mange og alsidige muligheder, som det overhovedet kan lade sig gøre. Der er p.t. ca. 100 frivillige, som gør et kæmpe stykke arbejde for at gøre det sjovt, spændende og udviklende at benytte sig af foreningens forskellige aktiviteter. Det nyder ca. 1.000 medlemmer godt af. De forskellige tilbud strækker sig fra forældre/barn til senior idræt. Vi har altså tilbud til alle, og søger hele tiden at møde de udfordringer som tiden bringer.

Udbuddet af fritids- og idrætsmuligheder har stor betydning for et lokalområde. Derfor er det vigtigt at man som en del af et lokalsamfund, deltager aktivt, for at skabe så gode rammer, for såvel de borgere som allerede bor i området som eventuelle tilflyttere.

Vi håber at I vil tage godt imod SFGIF's repræsentant, som kommer forbi Jer, inden længe, og at vi i fællesskab kan nå frem til en aftale, der passer jeres virksomhed. Bemærk at vi kun tegner sponsorater hvert 2. år, og at vi, når der er tegnet et sponsorat, ikke kontakter jer yderligere i perioden angående nye sponsorater til den samlede idrætsforening.

På forhånd tak

Med venlig hilsen
Sdr. Felding Gymnastik og Idrætsforening

Johnie V. Larsen
Fællesformand for SFGIF.
Kontakt os
SFGIF
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Skriv din besked:
*
Sdr. Felding Gymnastik og Idrætsforening // SFGIF